Leon van Rhee
Leon van Rhee Foto:

Taart en muziek in de Loi

Wellerlooi | "In Wellerlooi kan alles", reageert een bezoeker op de vraag of 19 januari niet een beetje laat is voor een Nieuwjaarsconcert. "Fanfare Nooit Gedacht viert dit jaar haar 115-jarig bestaan met een gevarieerd programma",zo meldt voorzitter Jeanine Roelofs. Het concert werd geopend door de drumband uit Siebengewald. Aansluitend was Nooit Gedacht aan de beurt met twee nieuwe (jonge) muzikanten binnen haar gelederen. Geheel volgens traditie hebben de vrouwen van de fanfareleden taarten en vlaaien gebakken voor de bezoekers. Een keur aan lekkernijen gecombineerd met fanfareklanken was de ideale mix voor de bezoekers van 't Luukske.

Jubileumjaar
De Fanfare gaat dit jaar een aantal concerten doen. Zo is er op 7 maart een gezamenlijk optreden met de fanfare uit Wemb dat in het teken van 75 jaar bevrijding staat. In april komt er een Wereldconcert en tegen het eind van het jaar weer een winterconcert. "Tussendoor gaan we ook nog leuke dingen doen",aldus de voorzitter.

Bedankje
Leon van Rhee werd met een bos bloemen bedankt voor zijn inzet het afgelopen 12½ jaar bij het clubblad D'n Uutlaotklep. Na 50 edities heeft hij het toetsenbord overgedragen aan Geert Deckers.

Scan de QR-code voor een impressie van het concert

Leon van Rhee