Vrouwen Maasduinen
Vrouwen Maasduinen Foto: vrouwen Maasduinen

Vrouwen Maasduinen

Gemeente Bergen | Vrouwen Maasduinen is een jonge vereniging, opgericht op 3 januari 2018 en bestaat uit enthousiaste vrouwen van alle leeftijden. Hoewel Vrouwen Maasduinen haar thuisbasis heeft in Bergen, zijn ook vrouwen buiten Bergen van harte welkom en het samen genieten van gezellige en interessante activiteiten staat voorop. Momenteel bestaat de vereniging uit circa 80 leden afkomstig uit Bergen, Nieuw- Bergen, Aijen, Afferden maar ook Heijen en Tienray.

Ontmoet de vrouw van nu
De maatschappij om ons heen is volop in beweging, steeds sneller en meer, de tijdsgeest bepaalt voor een belangrijk deel ons levensritme. Steeds vaker zijn wij aangewezen op onszelf, veelal ongevraagd.
Samen ontmoeten, samen de schouders eronder zetten, samen het initiatief nemen, het komt er bijna niet meer van. Bijna .........

Kom gerust eens vrijblijvend langs op een van de bijeenkomsten. De activiteiten vinden meestal plaats op de woensdag op het Welzijnsplein in Maasduinen Staete, tenzij anders staat aangegeven. Het is gemiddeld één avond of middag in de maand en misschien is dit wel de vereniging waar je naar op zoek was.