Dija-Tuintech Siebengewald
Dija-Tuintech Siebengewald Foto: Chris Smits

Wie is ... DiJa-TuinTech

Siebengewald | Hoveniersbedrijf DiJa-TuinTech is in 2012 opgericht door Davy Direks. De in Wellerlooi woonachtige Venrayenaar timmert de laatste jaren hard aan de weg. Sinds twee jaar heeft dit bedrijf een eigen showroom aan de Gochsedijk in Siebengewald.


Tuinaanleg en onderhoud
Je kunt er terecht van ontwerp tot realisatie en gezamenlijk wordt er dan een plan gemaakt dat voldoet aan jouw wensen en passend binnen het budget. Ook voor aanpassingen in bestaande tuinen heeft DiJa-TuinTech de juiste oplossing, natuurlijk.


Bestrating

Van terras tot oprit, voor alle bestratingswensen heeft DiJa-TuinTech de oplossing. Bestraten is specialistisch werk en veelal sfeerbepalend voor het eindresultaat van een tuin. De ruime keuze aan kwaliteitsmaterialen uit eigen import in combinatie met het aanleggen door onze vakmensen zorgt voor een jarenlang tuinplezier.


Schuttingen en tuinhuisjes
Ook voor een passende schutting kun je hier terecht. Zo een afscheiding is vaak prominent zichtbaar en zorgt voor een stuk privacy. Daarom is de juiste keuze van design en materiaal heel belangrijk. Of je nu kiest voor een houten schutting of een solide combinatie tussen hout en beton, het wordt op maat gemaakt en het plaatsen wordt door eigen mensen verzorgd. Ook voor een tuinhuisje of terrasoverkapping ben je bij DiJa-TuinTech aan het juiste adres.


Voor inspiratie of een goed advies bent u welkom in de showroom aan de Gochsedijk 112 in Siebengewald. Tevens kunt u dan onze voorbeeldtuin bezichtigen.

Voor openingstijden kijk op www.dija-tuintech.nl

Afbeelding