Vraag en aanbod arbeidskrachten

Gemeente Bergen | Door de coronacrisis kan er in bepaalde arbeidssectoren tijdelijk sprake zijn van te veel of te weinig personeel. Er zijn twee platforms die hierin kunnen bemiddelen.


Talentenbureau Land van Cuijk & Noord-Limburg, voor industrie en middenstand
Dit bureau maakt de verbinding tussen ondernemers om samen over- en onderbezetting voor een bepaalde periode op te vangen. Speciaal daarvoor hebben zij de website van Het Talentenbureau uitgebreid met een pagina 'Vraag & Aanbod'. Daarop delen zij vraag en aanbod van mensen en/of capaciteit in onze regio. Met deze gratis dienst proberen zij bij te dragen aan het draaiende houden van de economie.


Heeft u medewerkers of capaciteit beschikbaar, of heeft u juiste behoefte aan mensen en capaciteit? Stuur dan het Talentenbureau een e-mail naar info@hettalentenbureau.nl

en uw vraag en/of uw aanbod komen op de website. Het Talentenbureau helpt u dan vervolgens individueel met het zoeken naar een match. Daarna is het aan de uit- en inlener van de arbeidskrachten om onderling afspraken te maken over de inzet van de medewerker.

"Help ons oogsten!"


LTO Arbeidskracht, voor agrariƫrs: help ons oogsten
Om werkgevers in de land- en tuinbouw te ondersteunen bij vraag en aanbod van personeel, is een platform ontwikkeld: www.helponsoogsten.nl. Hier brengen ze vraag en aanbod samen en ondersteunen ze partijen om elkaar te vinden.


Nedflex, exclusief uitzendpartner van LTO Arbeidskracht biedt in de backoffice ondersteuning bij het koppelen van werkgevers en werkzoekenden.