Kassen vol kleurrijke hangers in Wellerlooi
Kassen vol kleurrijke hangers in Wellerlooi Foto: Chris Smits

De Muldermagie

Wellerlooi | De een kijkt uit naar de eerste asperges en de ander krijgt de lentekriebels als de lammetjes door de wei dartelen. Maar wat is dat toch, dat elk jaar opnieuw vrouwenharten sneller gaan kloppen als de openingsdatum van Piet de Mulder in Wellerlooi dichterbij komt.

Perkplantenkwekerij P. de Mulder is al 45 jaar een begrip in de regio, met kassen vol kleurrijke bloemen en planten uit eigen kweek. Twee keer per jaar is er een nieuwe collectie, in het voor- en najaar.


De Mulder is een echt familiebedrijf met zoon Pieter aan het roer. Ook vader Piet is niet weg te denken, net als de 15-jarige trouwe viervoeter Pukkie die vrolijk rond loopt en door de vaste klandizie flink wordt verwend. "In de periodes dat we open zijn eet Pukkie bijna geen brokken", aldus Piet.

Wat is toch die Muldermagie?

De doe-maar-normaal mentaliteit in combinatie met de lentekriebels, mooie producten, goede kwaliteit en vriendelijke service zorgen ervoor dat hele volksstammen uitkijken naar het moment dat de deuren weer open gaan. Een trouwe klant omschrijft het alsof je als kind naar de Efteling gaat, het heeft iets magisch, dat is De Muldermagie!


Plantenkwekerij P. de Mulder
Tuinstraat 10

Wellerlooi

Voor openingstijden kijk op www.pdemulder.com