Anita en Paul Daniels
Anita en Paul Daniels Foto: Chris Smits

Wie woont er nu in Vink?

Well | Sinds 1 april jongstleden zijn Anita en Paul Daniels de gelukkige eigenaren van het voormalige Café-Restaurant-Zaal Vink in Well. De uitspanning aan het Sterrenbos in Well was generaties lang in handen van de familie Vink, maar met de verkoop is er een eind gekomen aan de horeca-activiteiten aldaar.

Wie zijn Paul en Anita?
Paul en Anita Daniels runnen hun eigen gelijknamig schoonmaakbedrijf. Ruim vijf jaar geleden zijn de twee als zelfstandigen aan de slag gegaan en door hard te werken en goede kwaliteit en service te verlenen zijn ze nu op het punt gekomen waarbij ze hun droomhuis hebben kunnen kopen.

Het was liefde op het eerste gezicht

"Het was liefde op het eerste gezicht", aldus Anita. Het voormalige horecapand gaat flink op de schop. De herkenbare serre over de volle breedte van het pand gaat helemaal weg. Het pand wordt weer, zoals op oude foto's in ere hersteld. De bar en tap blijven gespaard en vormen straks een eye-catcher voor voorbijgangers. De familie Daniels heeft het voormalig zaaltje omgebouwd tot royale woonkamer en hebben nu een xxl-woonkeuken. In het restaurantgedeelte komt het kantoor van hun schoonmaakbedrijf.

Rare tijd
"Mede door de rare coronatijd waarin we leven hebben we nog niet of nauwelijks de mogelijkheid gehad om kennis te maken met de buurt", aldus het stel. "Mensen denken nu: wie zijn die twee die met hun kleine hondje en kleurige parkiet in onze kroeg zijn komen wonen'? We begrijpen dat veel mensen benieuwd zijn naar onze plannen in hun Café Vink. Ook zijn we nog aan het kijken welke mogelijkheden het pand biedt en wat er binnen de vergunning nog kan en zou mogen. Graag willen we, zodra het weer is toegestaan een kennismakingsbijeenkomst organiseren zodat we de kans krijgen om de buurtbewoners en ook Well beter te leren kennen. Hopelijk gaat dat snel gebeuren."

Cafe Vink