Food Corner Bergen
Food Corner Bergen Foto: FC

Eindelijk open

Nieuw Bergen | Het heeft even geduurd maar de gemeente heeft inmiddels de benodigde vergunningen verleent en is Nieuw Bergen sinds afgelopen dinsdag 28 april weer een fastfood-etablissement rijker. Op de locatie van de voormalige cafetaria Snack Corner aan de Siebengewaldseweg heeft Food Corner Bergen haar deuren geopend voor liefhebbers van pizza, shoarma, döner, grill, frites, snacks of burgers.

Bezorgservice

En als je geen zin hebt om de deur uit te gaan dan kun je eenvoudig gebruik maken van de bezorgservice van Food Corner Bergen. Dat kan telefonisch via de bestellijn 06 49 22 11 11 maar ook online via de website of via een app op je telefoon. Als je van online bestellen gebruik maakt kun je ook eenvoudig vooraf betalen met iDEAL zodat je aan de deur niet meer hoeft af te rekenen. Ook kun je met jouw bestelling aangeven hoe laat je graag het eten in huis had willen hebben. Ook als je de bestelling zelf gaat afhalen kun je vooraf betalen en dat in de winkel niet meer hoeft.

Openingstijden

De openingstijden van Food Corner Bergen zijn van maandag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12.00 uur tot 22.00 uur en op zondag van 14.00 tot 21.00 uur.

Coronamaatregelen

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is het voorlopig nog niet toegestaan om bij Food Corner Bergen te gaan eten.