Van de Ven blijft gestikt op de tenue's van Montagnards
Van de Ven blijft gestikt op de tenue's van Montagnards Foto: FB

Sponsor blijft trouw aan Montagnards

Nieuw Bergen | Autobedrijf Van de Ven uit Bergen blijft trouw aan voetbalvereniging Montagnards en heeft wederom het hoofdsponsorschap met deze Bergense voetbalclub verlengd. Al in 1988 werd het autobedrijf sponsor van het 7e elftal, waarvan de spelers veelal afkomstig waren uit ‘Oud’ Bergen. Het contract werd indertijd ondertekend door Martien van de Ven, de vader van Marcel. Sinds 1991 is Autobedrijf Van de Ven de trotse hoofdsponsor van Montagnards. Marcel heeft zelf jarenlang gevoetbald en is tevens actief geweest als leider. Ook zijn echtgenote Wendy draagt de Bergense voetbalclub een warm hart toe en hun drie zonen zijn eveneens al jaren actief binnen de vereniging.


Als eerbetoon aan het jarenlange vertrouwen tussen familie Van de Ven, Autobedrijf Van de Ven en voetbalvereniging Montagnards werd in 2016 ter gelegenheid van '25 jaar hoofdsponsor' de clubkantine passend omgedoopt tot “Autobedrijf Van de Ven Kantine”.

Al met al is de voetbalclub verheugd te kunnen mede-delen dat de hoofdsponsor weer snel bereid was de overeenkomst te verlengen. Beide partijen zien de toekomst met een sportief en gezond vertrouwen tegemoet en hopen op een langdurige samenwerking.