Van ervaringsdeskundige naar eigen praktijk
Van ervaringsdeskundige naar eigen praktijk Foto: Chris Smits

Wie is Jeffrey Ditzel

Nieuw Bergen | Wat ga je doen wanneer je als ervaringsdeskundige graag je kennis wilt delen? Met dit in zijn achterhoofd heeft de 26-jarige Jeffrey Ditzel de stoute schoenen aangetrokken en is zijn eigen praktijk gestart.


Als jonge jongen kreeg Jeffrey de diagnose ADHD waarmee voor hem een heel traject aan behandelingen en medische rompslomp begon. Thuis was er altijd ruimte voor alternatieve behandelmethodes en spiritualiteit. De kennis die hij daarmee heeft opgedaan vormen nu de basis van zijn eigen praktijk. Naast Trance Medium en Reiki is ADHD zijn specialiteit. Volgens Jeffrey bestaat ADHD niet maar is het een label van de psychologie en zijn er andere methodes om net als hem 100% medicijnvrij er beheersbaar mee om te gaan en te leven. In zijn behandelmethode "ADHD en je weg ermee" pakt Jeffrey de oorzaak aan en doet hij niet aan symptoombestrijding. "Het is zo gemakkelijk om te zeggen, jij hebt ADHD, hier is een pilletje en leer er maar mee leven. In mijn behandeling staat de patiënt centraal en niet de klacht. Samen gaan we er voor zorgen dat je lichaam en geest in balans komen, waarna je binnen enkele dagen zult merken dat er rust komt in je hoofd waardoor je concentratieniveau verhoogd."
Jeffrey heeft praktijk aan huis, uitsluitend op afspraak. Wil je meer weten over de mogelijkheden en therapieën kijk dan eens op www.jeffreyditzel.nl of bel voor een afspraak 06 - 53 43 47 93.