Afbeelding
Foto: KVW Afferden

KVW Afferden ‘op expeditie’


Afferden | Voor de kinderen van de basisscholen in Afferden, Heijen en Siebengewald heeft de organisatie van het Oranje Comité Kindervakantiewerk Afferden een mooi alternatief op poten gezet. Vanwege de coronamaatregelen kon de ‘nomale’ kindervakantieweek geen doorgang vinden en werd er gezocht naar mogelijkheden, rekening houdend met extra instructies zoals afstand houden en handen wassen, om toch iets voor de kinderen te organiseren tijdens de zomervakantie.


Dat heeft geresulteerd in een spannende ontdekkingstocht door de bossen bij Afferden genaamd ‘Expeditie Afferden’ waaraan gedurende de hele zomervakantie van 12 juli tot en met 20 augustus deelgenomen kan worden. Het avontuur kan aangegaan en beleefd worden over een tweetal verschillende routes met leuke en actieve opdrachten.

Meer informatie en de expeditieroutes zijn vanaf 12 juli te vinden op de website van de organisatie www.kvw-afferden.nl en ook worden de routes vooraf uitgedeeld aan de leerlingen van de basisscholen in Afferden, Siebengewald en Heijen.

spm