Luisterend oor voor iedereen

Gemeente Bergen | Met ingang van woensdag 1 juli is Synthese gestart met een telefoondienst ‘Relatie-Luisterlijn’ speciaal voor mensen die problemen hebben in de relatie met hun partner, maar ook als men problemen met ouders of kinderen heeft kan dat worden besproken.

Deze dienst is bedoeld voor inwoners van de gemeenten Bergen, Gennep, Mook en Middelaar en Venray, die in een vertrouwelijk en eventueel anoniem gesprek met professionele medewerkers van de welzijnsorganisatie hun hart kunnen luchten of om advies willen vragen. Volgens Synthese is er juist in deze coronatijd extra behoefte aan deze bijstand en kan praten over je relatieproblemen opluchting brengen, rustgevend werken en nieuwe inzichten opleveren.

De Relatie-Luisterlijn is doordeweeks bereikbaar via nummer 0478 – 51 73 38, van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

Als je wilt kun je ook een e-mail sturen naar relatieluisterlijn@synthese.nl om je probleem kenbaar te maken. Je ontvangt dan binnen één werkdag een reactie.