Lucas
Lucas Foto: Chris Smits

Wellerlooi gaat weer uitdelen

Wellerlooi | Iedere vereniging, stichting of organisatie in Wellerlooi kan weer een verzoek indienen om een financiële bijdrage te ontvangen uit het leefbaarheidsbudget van de Dorpsraad Wellerlooi.

Verzoeken kunnen tot uiterlijk dinsdag 1 september 2020 ingediend worden bij secretaris@dorpsraadwellerlooi.nl en deze binnengekomen aanvragen worden vervolgens in de bestuursvergadering van maandag 28 september besproken. Het bestuur zal dan vragen stellen aan de verzoeker(s) en aansluitend beoordelen of de aanvraag legitiem is en dus aan de gestelde voorwaarden voldoet. De goedgekeurde verzoeken worden tijdens de algemene ledenvergadering van maandag 14 december gepresenteerd aan de leden die hier vervolgens over zullen gaan stemmen voor een definitieve toewijzing van de financiële bijdrage uit het leefbaarheidsbudget.

De complete voorwaarden alsmede het reglement van het leefbaarheidsbudget vind je in het huishoudelijk reglement op wellerlooi.info. Het bestuur van de Dorpsraad Wellerlooi ziet de verzoeken graag tegemoet en is vooral benieuwd naar nieuwe initiatieven.

Afbeelding