Cora Leek
Cora Leek Foto: Cora Leek

Zo kan het ook

Het gebeurde in de tijd van het ‘oude normaal'.
We speelden een golfwedstrijd met een gezellige nazit. Net als bij voetbal is bij golf die zgn. derde helft minstens zo belangrijk. Lekker ouwehoeren over gemiste pitches en puttjes.

Tot veler verrassing ging een greenkeeper met een prijs aan de haal. Hoe kon dat nou? Dat was toch die joviale kerel die in zijn buggy langsreed op weg naar een klus op ons mooie Bleijenbeek park? Heeft hij toen de kunst afgekeken? Bleek hij verdorie hartstikke mooie ballen te kunnen slaan.

Niets is nu nog normaal, ook niet bij Bleijenbeek. Een van de koks staat te timmeren. Later blijkt hij de marshall van de dag te zijn. Een golfpro is bezig de heg te knippen.

Flexibel als ze zijn, schakelen de medewerkers net zo makkelijk om tot behulpzame redders in nood als we staan te klooien met het klokken bij de terminal. Restaurantpersoneel bekwaamt zich op de drivingrange.

Dat laatste wordt een serieuze zaak. Als er straks weer prijzen te winnen zijn, moeten we niet gek opkijken als verborgen talenten aan het licht komen.

Waar corona al niet goed voor is.

Cora Leek