Kerstbomen in winkelcentrum moeten de koopsfeer aanwakkeren
Kerstbomen in winkelcentrum moeten de koopsfeer aanwakkeren Foto: Mosaïque

Centrum Mosaïque is klaar voor de feestdagen

Nieuw Bergen | De vele ondernemers van Mosaïque in Nieuw Bergen heten je van harte welkom en bieden graag hun producten aan. Waarom op internet bestellen wanneer zo goed alles bij de winkels op Mosaïque te krijgen is?

Sfeervol winkelcentrum verwelkomt bezoekers

Op donderdag 19 november werden plantenbakken met sfeervolle kerstbomen geplaatst tussen de winkels, voorzien met foto’s van alle trotse ondernemers. Deze ondernemers zorgen ervoor dat je veilig kunt winkelen. Raadpleeg de diverse websites voor extra en/of aangepaste openingstijden.

Probeer je inkopen te spreiden zodat het niet te druk wordt in de winkels. Ook hebben de zaken met versproducten zich hierop voorbereid, zoals extra bestel- en afhaal-mogelijkheden, nieuwe verpakkingstechnieken waardoor de producten langer vers blijven en nog veel meer om het winkelen gezellig en veilig te houden.

Extra koopzondagen
Zondag 29 november en zondag 20 december hebben de meeste winkels hun deuren geopend. Je bent dan van harte welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur.

December-Winactie
De winkeliersvereniging Mosaïque heeft een mooie December-Winactie in het leven geroepen waarbij in totaal 15 tegoedbonnen ter waarde van 50 euro worden verloot. Deze waardebonnen kunnen bij de deelnemende winkeliers worden besteed en zijn geldig tot 1 juli 2021.

Wat moet je doen?
Schrijf op de achterzijde van het bonnetje van je aankoop jouw telefoonnummer en lever deze in vóór de maandagtrekking bij Servicepunt Maasduinen of bij de HEMA. De trekkingen zijn op 7, 14, 21 en 28 december, en op 4 januari waarbij telkens drie winnaars worden bekend gemaakt.

Afbeelding