Samen Bergen Verzetten
Samen Bergen Verzetten Foto: Eliane Reehuis

Oproep Bergen Verzetten

Gemeente Bergen | De feestdagen worden dit jaar anders dan gewend. We zullen daar allemaal creatief mee moeten omgaan, net zoals we dit al het hele jaar hebben moeten doen. Om de corona te bestrijden heeft de politiek opgeroepen om dat allemaal samen te doen, maar we mogen niet samenkomen. Hoe mooi is het om een initiatief de organiseren waarbij alle dorpen van de gemeente betrokken zijn en toch, al is het digitaal, gezellig samen kunnen komen en met elkaar verbinding te zoeken.

Op initiatief van Dansstudio Martine in Well wordt er rond de kerstdagen via Maasduinen Centraal een online samenkomst georganiseerd waar alle kerkdorpen in de gemeente bij betrokken zijn.

Er zijn al partijen die hun bijdrage hebben toegezegd, zoals enkele basisscholen, lokale initiatieven, gemeente en ondernemers.

Wil jij delen wat jij hebt gedaan om dit jaar dragelijk te maken voor jezelf en anderen? Heb ook jij bergen moeten verzetten tijdens deze moeilijke periode en hoe creatief ben jij daar mee omgesprongen?

Stuur dan naar info@dansstudiomartine.nl een e-mail, dan wordt snel contact met je opgenomen.

Afbeelding