Lekker genieten van een kop warme chocomel met slagroom na een wandeling
Lekker genieten van een kop warme chocomel met slagroom na een wandeling Foto: Chris Smits

‘Buiten Gewoon Lekker’ verantwoord genieten

Wellerlooi | “Eindelijk kunnen we weer gasten blij maken en verantwoord laten genieten van het lekkers dat we te bieden hebben”, lachen Roger en Monique Smits van Jachthut op den Hamer. Onder de noemer ‘Buiten Gewoon Lekker’ heeft het pannenkoekenhuis in Wellerlooi deze kerstvakantie op het terras een ToGo afhaalcounter gemaakt.


Op de afhaalkaart staan blikjes fris en lekkere winterse warme drankjes zoals koffie, thee en natuurlijk chocomel met slagroom. Helaas mag er geen glühwein worden geschonken of een lekker scheutje rum in de chocolademelk want alcohol - ook al is het een maar heel klein beetje - is jammer genoeg vanwege de coronamaatregelen niet toegestaan.

Alcohol - ook al is het maar een beetje - is niet toegestaan

Voor de wandelaars die trek hebben in iets hartigs serveert De Jachthut ook een aantal warme handzame gerechtjes zoals wafels met slagroom, appelflappen, poffertjes of overheerlijk worstenbroodjes. En voor de échte trek is er ook een overheerlijke kop huisgemaakte stevige tomaten- of erwtensoep.

“Helaas kunnen we geen pannenkoeken serveren maar we hopen hiermee onze gasten toch een Buiten Gewoon Lekker pleziertje te doen”, aldus het horecakoppel. "We hebben een kleine kaart onder de noemer 'menu voor onderweg' en de versnaperingen zijn ook voor onderweg want het is niet toegestaan dat de gasten het op ons terras gaan nuttigen."
De ToGo afhaalcounter is sinds zaterdag 19 december geopend maar je kunt er nog iedere dag terecht tot en met zondag 3 januari 2021.
De openingstijden van het verkoopstalletje bij Jachthut op den Hamer gevestigd aan de Twistedenerweg in Wellerlooi zijn dagelijks van 11.30 tot 16.30 uur en je bent van harte welkom.

Poffertjes togo
Buiten Gewoon Lekker 2020
Buiten Gewoon Lekker 2020