Afbeelding
Foto: Persfoto

Eerste glasvezelaansluiting geactiveerd in Bergen

Bergen | E-Fiber heeft woensdag het allereerste huis in Bergen aangesloten op het nieuwe glasvezelnetwerk. Provider TRINED heeft de aansluitingen meteen geactiveerd. Hiermee is een belangrijke stap gezet in de realisatie van het glasvezelnetwerk in de gemeente.


Onder toeziend oog van E-Fiber werd de glasvezelaansluiting van de heer Thonen geactiveerd. De bewoners zijn erg blij met deze activatie: Quote van de bewoners: “Snel internet is onmisbaar in de huidige samenleving op dit moment. Het is mooi om de eerste snelle jongen in de gemeente Bergen te zijn.’‘


Aanleg in Bergen
Het komende jaar is E-Fiber druk bezig met het realiseren van de aansluitingen bij veel huishoudens en ondernemingen in Bergen. Als alles volgens planning verloopt zijn eind 2021 alle straten binnen de gemeente Bergen aangesloten op het glasvezelnetwerk van E-Fiber. Inschrijven voor een kosteloze aansluiting kan nog in een groot deel van Bergen. Ga naar E-Fiber.nl om jouw mogelijkheden te bekijken.

Ondertussen gaan de providers door met het activeren van de abonnementen. Iedereen met een abonnement wordt door hen geïnformeerd over de planning.

Een snelle verbinding is onmisbaar