Amaya Holten tijdens het digitale interview met MaasduinenCentraal
Amaya Holten tijdens het digitale interview met MaasduinenCentraal Foto: Chris Smits

PK Bergen start eigen imago-onderzoek

Nieuw Bergen | In aanloop naar de gemeenteraads-verkiezingen van aankomend jaar houdt de Progressieve Kombinatie (PK) een eigen imago-onderzoek. De PK vindt het belangrijk om iedereen in de gemeente Bergen te horen. Daarom wordt aan alle inwoners van de gemeente gevraagd middels een enquête feedback te geven waarmee de partij aan de slag kan om zichzelf nog beter te profileren en dienstbaar te zijn voor de burgers.

De vragen die gesteld worden hebben natuurlijk vooral betrekking op de politieke partij zelf zoals; bent u bekend met de PK, welk gevoel - positief of negatief - krijgt u bij de PK, hoe zou u deze partij omschrijven - behulpzaam, duurzaam, betrokken, ambitieus, et cetera -, en vindt u deze waarden ook belangrijk voor uzelf en uw ongeving?

De enquête is te vinden via de website www.pkbergen.nl of via de sociale media zoals Facebook, en neemt slechts enkele minuten van uw kostbare tijd in beslag.

Omdat de PK 47 jaar bestaat, maakt de invuller van het onderzoek kans op een bedrag van 47 euro. Dat bedrag zal in elk kerkdorp afzonderlijk verloot worden.
Bekijk het hele interview met Amaya Holten, scan daarvoor de QR-code in de foto.

Afbeelding