Renovatie kunsthuis 'De Bakkerij'
Renovatie kunsthuis 'De Bakkerij' Foto: Claus Burgers

Kunsthuis in Bergen krijgt opknapbeurt

Bergen | Kunsthuis De Bakkerij aan de Kerkstraat tegenover de Petruskerk in Bergen was toe aan een flinke opknapbeurt er wordt zowel van binnen als van buiten opnieuw gerenoveerd. De werkzaamheden vorderen gestaag en de bedoeling is dat het kunsthuis vanaf 2 juli weer ‘gewoon’ volledig toegankelijk zal zijn voor de kunstliefhebber.

Binnenkort zal het programma bekend worden gemaakt en zoals het er nu naar uitziet zijn er op termijn in ieder geval drie exposities te bezichtigen. Houd hiervoor de website en de social media van het kunsthuis in de gaten.

Op dit moment kan een bezoek alleen maar op afspraak plaatsvinden. Meer informatie is verkrijgbaar en te lezen via de website bakkerijbergen.nl.



Expositie 'Onversierd' bij Galerie Pictura Aijen
Tot en met zaterdag 19 juni is de expositie 'Onversierd' te aanschouwen bij Galerie Pictura in Aijen. De expositie omvat schilderijen van Robert Munning en keramische beelden van het kunstenaarsechtpaar Els en Tom Bleijenberg. De werken zijn ook digitaal te bekijken via de website galeriepictura.nl. Kijk op deze website ook voor de openingstijden en gevraagd wordt om van tevoren een eventueel bezoek aan te melden. Telefonisch via 06 - 2042 5630 of 0485 - 34 1970.
Per e-mail kan ook: info@galeriepictura.nl