De BBQ-schorten worden trots geshowd door de initiatiefnemers
De BBQ-schorten worden trots geshowd door de initiatiefnemers Foto: Chris Smits

Spaar voor BBQ-schort

Nieuw Bergen | Slagerij Arno de Best heeft samen met Wilka Confectie uit Afferden een leuke nieuwe actie bedacht voor de echte BBQ-liefhebber. Met de ‘laat zien dat je het lekkerste vlees in huis hebt gehaald’ BBQ-schort kan het deze zomer niet meer mis gaan en wil iedereen wel gezellig aanschuiven om een vorkje mee te prikken.
Bij inlevering van 100 Piggy spaarpunten is deze mooie en praktische barbecue-schort gratis verkrijgbaar. Je kunt kiezen uit vijf kleuren, grijs, zwart, groen, rood en blauw. Maar let op, de actie duurt zolang de voorraad strekt. Dus wees er snel bij.


Trekking Fanfare-Bingo van mei

Nieuw Bergen | De winnende getallen van de bingo in de maand mei 2021 waren: Rood 28, Oranje 15 en 21, Groen 17 en Blauw 11, 19 en 36, onder voorbehoud van drukfouten. Zoals gebruikelijk krijgen de winnaars de prijs op hun bankrekening bijgeschreven. Namens Fanfare Les Montagnards weer hartelijk dank voor uw medewerking. Bent u nog geen deelnemer aan de bingo en u heeft wel interesse mee te doen? Er zijn nog enkele bingokaarten beschikbaar. Iedere maand zijn er zeven prijzen van 50 euro te winnen. Opgeven kan via: secretariaat@lesmontagnards.nl.