Coronaproof tablet les in het OCB
Coronaproof tablet les in het OCB Foto: Chris Smits

Computerclub Bergen

Nieuw Bergen | Vanaf woensdag 9 juni is de gratis Inloop van Computerclub KBO Bergen weer geopend voor als u een probleem heeft met het gebruik van smartphone, tablet of laptop. De vrijwilligers proberen u dan meteen te helpen. Is uitgebreide hulp gewenst dan kan daarvoor een afspraak voor Individuele Begeleiding worden gemaakt.

Bij Individuele Begeleiding bepaalt de cursist zelf het onderwerp en tempo van de instructies en toepassingen van deze moderne communicatiemiddelen.

De inloop is weer opengesteld

De Inloop is open op woensdagen van 13.30 tot 16.00 uur. Alle inwoners vanaf 30 jaar in de regio Bergen - ook 'Nieuwe Nederlanders' die de Nederlandse taal voldoende beheersen - zijn uiteraard van harte welkom.

“Wij verrichten geen reparaties en de coronamaatregelen dienen in acht genomen te worden. Uit voorzorg zal er bij de ingang van het Ontmoetingscentrum (OCB) aan de Murseltseweg een kort gesprek plaatsvinden over de algehele gezondheid”, aldus een woordvoerder van de computerclub.

De telefonische Help Desk van Computerclub KBO Bergen is nog steeds bereikbaar. Heeft u een probleem met het gebruik van smartphone, tablet of laptop? Indien mogelijk wordt u meteen geholpen per telefoon op nummer 06 - 4157 9250 op werkdagen van 10.00 tot 17.00 uur.