Aangepaste dienstverlening tijdens carnaval
Aangepaste dienstverlening tijdens carnaval Foto: Internet

Huisartsenpraktijk Maasoever met carnaval gesloten

Openbare publicatie Carnaval

Nieuw Bergen - Well | Op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart is Huisartsenpraktijk Maasoever tussen 8.00 en 17.00 uur alleen bereikbaar voor spoedgevallen en het inspreken van herhaalrecepten. 

Het telefoonnummer voor spoedgevallen is 0485 - 34 82 82, keuze 1. Voor het inspreken van herhaalmedicatie is de praktijk wél gewoon bereikbaar op telefoonnummer: 0485 - 34 82 82, keuze 2. Vanaf woensdag 2 maart zijn de praktijklocaties van Maasoever weer gewoon geopend en bereikbaar.

Ook Maasziekenhuis past dienstverlening aan
Op maandag 28 februari geldt in het Maasziekenhuis een zondagsdienst. Dit betekent dat deze dag de poliklinieken, de röntgenafdeling en de bloedafname in het Maasziekenhuis gesloten zijn. Ook de bloedafnameposten van het Maasziekenhuis in het Land van Cuijk en Noord-Limburg zijn gesloten.
De Sint MaartensKinderkliniek en de poliklinieken Orthopedie, Revalidatiegeneeskunde en Reumatologie van de Sint Maartenskliniek locatie Beugen zijn eveneens gesloten.

Carnavalsdinsdag weer geopend
Op dinsdag 1 maart zijn het Maasziekenhuis en de bloedafnamelocaties in de regio weer als gebruikelijk geopend. Dit geldt ook voor alle diensten van de Sint Maartenskliniek in het Maasziekenhuis.