Afbeelding
Foto: Galerie Pictura

Expositie ‘Piekeboe’ bij Galerie Pictura

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur

Aijen | Op zondag 6 maart wordt bij Galerie Pictura in Aijen de expositie “Piekeboe” van kunstenares Yvonne Beeuwkes geopend. Haar partner Frans Pekema zal om 15.00 uur de opening van de expositie verzorgen.

In de schilderijen van Beeuwkes voel je de liefde voor kleur, de natuur en het leven. Zij geeft een creatieve interpretatie vanuit haar standpunt en haar verbeelding. De schilderijen geven inzicht in het leven van Yvonne. Hierdoor kan de kijker zien hoe de expressie, de mengeling van kleur, fantasie en het loslaten tot stand is gekomen. Het is het alledaagse dat Yvonne fascineert. Zij kiest met veel liefde en zorg haar objecten en modellen uit, en zet ze vervolgens in haar schilderijen in de spotlights. Dit maakt haar werk eerlijk en authentiek. Je kunt de tevredenheid, de waarheid en haar persoonlijkheid voelen. De expositie loopt tot en met zaterdag 9 april.

Wilt u aanwezig zijn bij de opening? In verband met de coronamaatregelen (maximum aantal bezoekers), de hapjes en de drankjes graag op tijd per mail aanmelden via mail@galeriepictura.nl. QR-code is verplicht.