Brita Seifert demonstreert haar schildertechnieken
Brita Seifert demonstreert haar schildertechnieken Foto: Roel van der Veen

Open atelier bij Brita Seifert in Aijen

Kunst en Cultuur Kunst & cultuur

Aijen | Eindelijk is het weer zover. Twee jaar lang heeft ze geen open atelier gehad maar vanaf heden zal Brita Seifert elke zaterdag tussen 14.00 en 17.00 uur haar technieken weer demonstreren. Ze zal in de Maaskamer dan tekenen of schilderen. Elke bezoeker heeft dan de gelegenheid om te zien en mee te kijken, en een praatje met haar te maken. “Ontdek kunst waar kunst wordt gemaakt.”

Ook kunt u haar actuele schilderijen bewonderen in de expositieruimte van Atelier Brita Seifert aan de Aijenseweg 16b in Aijen.
Voor meer informatie kijk op de website www.britaseifert.nl of bel naar 06 - 2425 5261.

Het ‘Open Atelier’ is een mooie gelegenheid om kennis te maken met het schilderen of tekenen van diverse onderwerpen met verschillende technieken en materialen. Kijk en ervaar of deze creatieve tijdsbesteding iets voor jou kan betekenen. Is jouw interesse gewekt en denk je dat de schilderkunst ook jouw leven kan verrijken, dan zou je kunnen deelnemen aan de schilderlessen die Brita Seifert aanbiedt. De cursussen zijn verdeeld in ‘beginners’ en ‘gevorderden’ en bestaan uit tien lessen van 2,5 uur elk, die gedurende maximaal 12 weken in groepsverband worden gegeven. Meer informatie hierover is te vinden op de website britaseifert.nl/schilderlessen/