Afbeelding
Foto: eigen

Bijna weer kermis in Siebengewald

Siebengewald | Het is vakantietijd en dat betekent dat Kermis 2022 in Siebengewald voor de deur staat! Een gezellig feest voor jong en oud, wat nu zijn derde jaargang ingaat in een vernieuwde setting. Deze ‘Kermis 2.0’ is een initiatief van een zestal dorpelingen die het tijd vonden om het traditionele kermisfeest nieuw leven in te blazen.
Zoals ze zelf zeggen is het succes te danken aan iedereen die op dit feest af is gekomen. “Overweldigend!” is het woord dat vaak werd gebruikt. Dit feit gaf de organisatie meer dan genoeg motivatie om er dit jaar weer een schepje bovenop te doen. “Een kermis in al zijn tradities, maar wél met vernieuwing”, zo wordt de deze editie omschreven.

Vernieuwingen
Dit jaar zal naast de grote feesttent ook cafétent “Gradje Peele” zijn deuren openen. Deze gezellige tent is omgetoverd tot een bruin café en brengt je terug in de tijd van toen. Achter de bar vind je bekende gezichten: Jackie en Joke Lauf!

De kermisloop zal op zaterdag het feestterrein als thuisbasis hebben en er wordt de hele kermis voor de inwendige mens gezorgd door Dennis, Moniek en Team (van Eetwinkel de Frietkroam). De zondag staat in het teken van het befaamde Koningsschieten van Schutterij Ons Genoegen. Bezoekers kunnen zelfs meestrijden voor de titel Publiekskoning 2022!

Muziek
Ook op muziek is alles behalve bespaard. Op zaterdagavond zal Baby Blue het dak eraf spelen en op zondagavond kan het publiek genieten van Wir Sind SPITZE! De maandagavond zal de officiële Max Verstappen Fanzone deejay, DJ Admin de tent op zijn kop zetten. Ook hun eigen DJ Mario kan op de dinsdagavond niet ontbreken. Ook de gezellige middagen zijn voorzien van vrolijke klanken. Met op zondagmiddag Duo Uniek, op maandagmiddag The Moonlights en op dinsdagmiddag Fresh Air.