Afbeelding
Foto: KBO Bergen

Dag van de Ouderen op 1 oktober

Algemeen Hobby & vrijetijd Maatschappelijke discussie

Nieuw Bergen | Op 14 december 1990 heeft de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties 1 oktober uitgeroepen als de Dag van de Ouderen. De Nationale Ouderendag werd destijds landelijk gevierd en ook in de gemeente Bergen wordt er dit jaar bij stilgestaan. De Seniorenraad Bergen heeft de plaatselijke KBO’s verzocht om dit afwisselend te organiseren. Dit jaar heeft de KBO Bergen de eer om de Dag van de Ouderen op zaterdag 1 oktober 2022 in Den Asseldonk te organiseren.

Programma
Om 14.00 uur worden alle senioren boven de 50 jaar van harte welkom geheten met koffie of thee en Limburgse vlaai. Dit geldt ook voor de senioren die geen lid zijn van de KBO. De drank gaat via verkoop van muntjes en deze zijn voor eigen rekening. Direct daarna kan er gedanst en geluisterd worden naar de klanken de in Groesbeek wereldberoemde band Al Durum. Deze gezellige middag zal om 17.00 uur worden afgesloten.

Met dit bericht worden alle senioren van de gemeente Bergen van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze gezellige middag. Voor de Dag van de Ouderen op zaterdag 1 oktober kunnen de mensen het busje op de gebruikelijke manier aanvragen.
Stuur de aanvraag per e-mail naar sbbbuurtbus@gmail.com of reserveer telefonisch via 06 - 5702 2619. Dat laatste kan van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur en tussen 17.00 en 19.00 uur

Meer informatie
Voor nadere informatie stuur je een e-mail naar Anny Clevers via annyclevers@ziggo.nl of bel naar 06 - 1287 7834.