Afbeelding
Foto: eigen

Decemberactie Stichting Zevenwouden

Algemeen Maatschappelijke discussie

Voor de ouders van alle kinderen van 0 jaar t/m groep 8 (12/13 jaar), die in Siebengewald wonen en ook voor kinderen van het speciaal basisonderwijs.

Bij een aantal families komt ieder jaar Sinterklaas en bij de overige families komt de Kerstman. Deze twee oude baasjes werken al lang heel goed samen, maar zij hebben allebei ook zorgen, want alles is vreselijk duur geworden. Bij het voorbereiden van hun feestdagen zijn ze bij elkaar gaan zitten en hebben besloten om dit jaar de hulp van Stichting Zevenwouden in te roepen. Misschien heeft dat bestuur wel een goed idee om de kosten van het feest een beetje te beperken. En… zo is het gekomen. 

Het gaat dus expliciet om de kinderen die in Siebengewald wonen. Per kind is er een speelgoed-bon van € 50,00 beschikbaar. Er is keuze uit een bon van INTERTOYS die alleen in de winkel in Boxmeer gebruikt kan worden en een HEMA-bon. Met de laatste kun je overal naar een HEMA-winkel, maar je kunt ook online bestellen. 

Intertoys geeft spontaan 10 % van het bestede bedrag aan speelgoedbonnen terug aan Zevenwouden. Dit totaalbedrag aan korting gaat Zevenwouden nog eens verdubbelen en dat gaat naar een jeugddoel in Siebengewald. De Hema past geen korting toe. 

Het is onze bedoeling, dat de waarde van de bon(nen) aan de kinderen ten goede komt.

Wilt u graag in aanmerking komen voor deze december-actie, dan moet u, uiterlijk 4 november a.s. een mail sturen naar info@stichtingzevenwouden.nl met de volgende gegevens:


Sinterklaas, de Kerstman en de Stichting Zevenwouden wensen iedereen hele fijne feestdagen.