Peter van de Venn wordt waarnemend voorzitter van Montagnards
Peter van de Venn wordt waarnemend voorzitter van Montagnards Foto: Montagnards

Snelle oplossing bestuursprobleem Montagnards

Sport Sport

Nieuw Bergen | Enkele dagen nadat het bestuur van Montagnards zonder voorzitter kwam te zitten heeft Peter van de Venn zich beschikbaar gesteld deze functie op zich te nemen. Daarmee zou de samenwerkende jongerenafdeling van SJO Maasduinen zonder voorzitter komen te zitten, maar Mark Peters heeft aangegeven om het voorzitterschap van Van de Venn over te nemen.

Na het recente terugtreden van John Derix werd er intern gezocht naar een opvolger en die werd binnen de Bergense voetbalclub zelf gevonden, want Peter van de Venn heeft zichzelf beschikbaar gesteld om deze functie te gaan vervullen, die tot de ledenvergadering een waarnemende rol zal zijn. Met zijn enthousiasme en visie op de toekomst in samenwerking met zijn verbindende karakter gaat Peter zich op zijn nieuwe taak richten.

Peter zal daarom zijn taak als jeugdvoorzitter overdragen aan een ander bekend gezicht binnen SJO Maasduinen. Mark Peters neemt het stokje met veel enthousiasme van hem over. In de afgelopen jaren heeft Peter veel betekend voor SJO Maasduinen. Het jeugdbestuur vindt het erg jammer dat Peter vertrekt maar is erg blij met de komst van de nieuwe voorzitter. Inmiddels is Mark al jaren betrokken bij de voetbalvereniging en kent de organisatie en de mensen erachter. Het jeugdbestuur is ervan overtuigd dat in de nieuwe samenstelling er mooie stappen gemaakt gaan worden.