Bert Martens nam voor dochter Lieke de oorkonde in ontvangst
Bert Martens nam voor dochter Lieke de oorkonde in ontvangst Foto: Montagnards

Montagnards eert jubillarissen

Algemeen Familieberichten Sport

Nieuw Bergen | Op de Algemene Ledenvergadering van afgelopen maandag 27 februari heeft voetbalvereniging Montagnards zoals gebruikelijk haar jubilarissen gehuldigd. Voorzitter Peter van de Venn overhandigde hen een mooie oorkonde en een aardigheidje als dank.

Er waren vier leden die hun 25-jarig lidmaatschap konden vieren, namelijk Karel Jennissen, Richard van de Meer, Renata Weijs en niemand minder dan het Montagnards-erelid Lieke Martens. Zij was zelf niet aanwezig maar haar vader Bert nam de honneurs voor zijn dochter waar.

Hay Heuts en Hay Mulders zijn allebei 40 jaar lid en voeren nog steeds vrijwilligerswerk uit, waarvoor de club erg dankbaar is. 

Cor Cornelissen viert al zijn 50-jarig lidmaatschap van de vereniging dit jaar en alsof dat nog niet bijzonder genoeg was, werd zelfs iemand die 60 jaar lid is in het zonnetje gezet. Niemand minder dan Piet Peeters van het vrijwilligersteam AVN (alles vur niks) is al vanaf zijn 12de lid en is nog steevast maandags op de club te vinden om hand- en spandiensten te verrichten voor het onderhoud en het bijhouden van het sportpark. Bij Piet is een afvaardiging van het bestuur persoonlijk langs geweest om hem te bedanken en te feliciteren.

Hay Mulders werd bedankt voor zijn 40-jarig jubileum
Ook Hay Heuts vierde zijn 40-jarig jubileum