Afbeelding
Foto: Frans Thonen

Suggesties dorpsvlag ‘Offere’ zijn welkom

Algemeen Kunst & cultuur Maatschappelijke discussie

Afferden | Hoe zou de Offerse dorpsvlag er moeten gaan uitzien? Dorpsraad Afferden bestaat dit jaar 40 jaar, een periode waarin deze organisatie zich sterk gemaakt heeft voor een stevig dorpsbeleid. In verband met dit jubileum heeft de dorpsraad besloten iets speciaals voor het dorp te doen in de vorm van een dorpsvlag, en legt genoemde vraag voor aan de plaatselijke bevolking. (Door Frans Thonen)

Het idee is na een lange brainstormsessie door het bestuur opgepakt. Een dorpsvlag om de onderlinge verbinding tussen de dorpsgenoten te vergroten en Offere naar buiten uit te dragen. Het bestuur realiseert zich echter dat een breed gedragen dorpsvlag er niet vanzelf komt. Vandaar dat ze de mensen in Offere oproept om mee te denken en te helpen bij het ontwerpen van deze dorpsvlag voor Offere!

“Dus stel jezelf de vraag: waar moet de Offerse vlag aan voldoen? Hoe ziet in jouw ogen de dorpsvlag van Afferden eruit? Laat je creativiteit de vrije loop, brainstorm er lekker met familie en vrienden op los en deel dit dan mee aan de dorpsraad”, aldus het bestuur. Het resultaat, suggesties, ideeën of wat dan ook, kan men digitaal doorzenden via info@dorpsraadafferden.nl of deponeren in de brievenbus van het Secretariaat Dorpsraad Afferden, Langstraat 54 in Afferden. Inzenden kan tot zaterdag 15 april. 


Hoe gaat de Offerse vlag eruit zien? Moet er iets van Cosmas en Damianus in terugkomen? Of de Offerse skyline? Laat je creativiteit de vrije loop en laat het de dorpsraad weten.