Afbeelding
Foto: Eigen

Fotoclub Wellgefocust organiseert jaarlijkse expositie

Well | Fotoclub Wellgefocust is verheugd om aan te kondigen dat haar jaarlijkse Foto Expo zal plaatsvinden op zaterdag 20 en zondag 21 mei in MFC De Buun aan de Kasteellaan in Well. Het belooft een mooie tentoonstelling te worden met de beste foto’s van 21 exposerende leden.


De Foto Expo biedt bezoekers de kans om een indrukwekkende verscheidenheid aan fotografische stijlen en onderwerpen te ervaren. Elk lid van Wellgefocust heeft zijn of haar eigen specialiteit, variërend van portretfotografie en straatfotografie tot natuurfotografie en creatieve benaderingen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat er voor iedereen iets interessantste zien is.


De expo zal op zaterdag geopend zijn van 13.00 tot 20.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. De toegang tot de tentoonstelling is gratis, dus iedereen is van harte welkom om de prachtige foto’s te komen bewonderen en te genieten van de creatieve hoogstandjes.


Naast de tentoonstelling is het de organisatie gelukt om Maarten van der Voorde uit te nodigen als gastspreker. Maarten van der Voorde is een gerenommeerde fotograaf met jarenlange ervaring en expertise in het vakgebied. Hij zal op zaterdag 20 mei twee lezingen geven, van 14.00 tot 15.15 uur en van 17.00 tot 18.15 uur. Maarten zal zijn kennis en inzichten delen en de bezoekers inspireren met zijn passie voor fotografie.


e toegangsprijs voor de lezingen bedraagt 5 euro per persoon. Aanmelden is niet vereist, maar wees op tijd, want vol is vol.