Deze zeges op rij, dat moest gevierd worden
Deze zeges op rij, dat moest gevierd worden Foto: B-Shine

Hattrick compleet voor Cyriel Poen

Sport Sport

Lochem | Drie overwinningen op rij, daar zag het aan het begin van het seizoen met veel tegenslagen niet naar uit. De slotraces van het EUROL Nederlands kampioenschap vonden deze keer plaats in Lochem en Cyriel Poen van het raceteam B-Shine wist in de Toerwagenklasse zijn derde zege op rij te boeken.

De eerste drie manches verliepen naar tevredenheid en met een vijfde plek en twee keer derde had Cyriel en zijn team voldoende punten en vertrouwen getankt om met goede moed de finale in te gaan. Uiteindelijk resulteerde dat in een fantastische overwinning en completeerde hij daarmee een prachtige hattrick.

“Dit is het einde van het NK seizoen 2023, een seizoen met vallen en opstaan. Een seizoen met de bijl er bij neer willen gooien en vol goeie moed weer doorgaan. Een seizoen waar we weer veel geleerd hebben van de auto. Een seizoen waar we manches niet uit konden rijden. Een seizoen waar we DRIE keer eerste werden bij de finales”, aldus B-shine Motorsport. “We zijn trots op ons behaalde resultaat en wij willen iedereen dan ook bedanken voor alle inzet!”

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT