In de slotminuut scoorde Lasaroms koelbloedig de winnende goal
In de slotminuut scoorde Lasaroms koelbloedig de winnende goal Foto: Marieke Lemmen

Resia ‘42 kansloos in Leunen, nipte zege Astrantia

Sport Sport

Middelaar | Op een fris maar zonnig sportpark De Heikant in Middelaar moest de thuisploeg het opnemen tegen het nog ongeslagen Elsendorp dat in de voorgaande drie duels alle punten pakte. Voor Astrantia, dat deze competitie teleurstellend begon met twee gelijke spelen, betekende een overwinning de aansluiting met de kopgroep in de vijfde klasse D.

Na een in de eerste helft gelijk opgaand duel werd er niet gescoord, maar nadat een speler van Elsendorp tegen een rode kaart aanliep keerden de kansen in het voordeel van de thuisploeg. Toch duurde het tot in de slotminuut voordat de verlossende treffer door Tim Lasaroms werd binnengeschoten en Astrantia door deze nipte zege steeg naar de vijfde plaats op de ranglijst, twee punten achter de koplopers.

Leunen - Resia ‘42   3-1
De mannen uit Wellerlooi gingen afgelopen zondag op bezoek bij Leunen maar kwamen van een koude kermis thuis. Nadat de gastgevers op een 3-0 voorsprong kwamen mocht Boy Wijnhoven nog wel de eretreffer laten aantekenen. Met slechts één punt uit vier wedstrijden verblijft Resia in de kelder van de ranglijst.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT