Trainers, begeleiders en spelers snapten niets van de late beslissing!
Trainers, begeleiders en spelers snapten niets van de late beslissing! Foto: Chris Smits

Maasduinenderby afgelast, Milsbeek loopt uit

Sport Sport

De Maasduinenderby tussen MSH en Achates werd afgelopen zondag jammer genoeg op het laatste moment - tot grote verbazing van beide elftallen die al omgekleed klaar stonden om te beginnen - door de scheidsrechter afgelast, waardoor beide teams nog maar zeven van de tien speelronden afgewerkt hebben. SV Milsbeek en Vitesse ‘08 kwamen wel in actie.

Juliana Mill - SV Milsbeek   0-3
De Roodzwarten uit Milsbeek kenden geen problemen in Mill, waar hekkensluiter Juliana goed partij gaf tegen de gasten uit Milsbeek. Het duurde tot in de slotfase van de wedstrijd alvorens het definitief beslist werd. In de eerste helft kwamen de gasten weliswaar op voorsprong door een doelpunt van Matthijs Tuil, maar Juliana Mill bleef erin geloven en had zelfs kansen op de gelijkmaker. Matthijs Tuil werd echter de man van de wedstrijd door in de laatste minuten nog tweemaal doel te treffen en zijn hattrick completeerde. Omdat achtervolger SES uit Langenboom drie punten verspeelde loopt Milsbeek uit op de naaste concurrentie.

Vitesse ‘08 - VIOS ‘38   2-2
Een hectische eerste helft, waarbij de scheidrechter zich met een blessure moest laten vervangen en de thuisploeg op een 0-2 achterstand kwam, werd na de rust een wederopstanding voor Vitesse. Hafid Sarkouk scoorde de aansluitingstreffer en Bjorn Hendriks zorgde voor de verdiende gelijkmaker.  

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT