Afbeelding
Foto: Simone & Radboud

Koffieconcerten in Goch weer gestart

Video Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur VIDEO

Goch | Vanaf het najaar van 2023 vinden de populaire koffieconcerten weer plaats in de foyer van het stadhuis in Goch. De serie, die al 25 jaar met groot succes wordt gepresenteerd door de KulTOURbühne Goch, verwelkomde zondag 2 oktober 2023 violiste Elena Meyer als eerste artiest in de serie van maandelijkse concerten op de eerste zondag van de maand.

Elena Meyer, geboren in Groningen, speelde werken van de componisten J.S.Bach, N.Milstein, A.Schnittke en Jean Martinon. 

De tegenwoordig in Duitsland woonachtige muzikante overtuigde het publiek met haar emotionele benadering van haar spel. Haar passie voor viool komt voort uit haar jeugd, waar ze opgroeide omringd door muziek.

Na het voltooien van haar Pre College aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen, studeerde Elena bij Prof. Krzystzof Wegrzyn aan de Universiteit voor Muziek, Theater en Media van Hannover. Om haar muzikale horizon te verbreden volgde ze regelmatig masterclasses bij gerenommeerde professoren als Phillipe Graffin, Petru Muntenau en Viktor Tretjakow.


Belangstellenden voor mooie muziek kunnen het eerstvolgende concert alvast in hun agenda zetten: Zondag 5 november 2023 om 15:30 uur met medewerking van Franziska Gross, viool en zang en Nicolai Studenikin, gitaar. Zoals altijd is de toegang gratis, inclusief gratis koffie of thee in de pauze.

Radboud & Simone Brouwer

Afbeelding
Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT