Afbeelding
Foto: Simone & Radboud

Koffieconcert Goch met gitaar, zang en viool

Video Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur VIDEO

Goch | Zondag 5 november 2023 was er in de foyer van het stadhuis weer een bijzonder mooi optreden van muzikanten uit Duitsland en Oekraïne.

De Duitse Franziska Gross bracht voor de pauze met haar prachtige en heldere sopraanstem werken ten gehore van Wolfgang A. Mozart, George F. Händel en Franz Schubert en werd daarbij op gitaar virtuoos begeleid door de Oekraïnse Nikolai Studenikin.


Na de pauze waren de beide musici nogmaals in de tot de laatste stoel bezette foyer te beluisteren met drie werken van Gabriel Fauré, Jules Massenet en Astor Piazzolla, waarbij de laatste twee werken door Franziska Gross werden begeleid op viool, wat een heel verrassend klonk in combinatie met de gitaar van Nikolai Studenikin.

Na afloop kregen de beide artiesten een daverend applaus van het aanwezige publiek voor hun professionele en formidabele optreden.

Het volgende optreden in de foyer van het stadhuis van Goch is te beluisteren op zondag 3 december om 15:30 uur met medewerking van Paolo Scafarella uit Italië op piano.

Radboud & Simone Brouwer

Afbeelding
Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT