Afbeelding
Foto: Chris Smits

Scooteroverlast escaleert in vechtpartij op kermis

Algemeen 112

Nieuw Bergen | Op vrijdagavond 3 mei rond 21.30 uur heeft er op het kermisterrein op Mosaïque in Nieuw Bergen een vechtpartij plaatsgevonden. De politie kwam met grote spoed op het incident af, waarbij meerdere eenheden uit Horst, Venray en Gennep werden ingezet. Twee personen (vader en zoon) zijn aangehouden en worden verdacht van zware mishandeling en poging tot doodslag. De verdachten zitten op dit moment nog vast voor verhoor.

Getuigen wisten te vertellen dat twee scooterrijders voor overlast zorgden op het kermisterrein. Toen ze hierover werden aangesproken sloeg de vlam in de pan en ontstond er een vechtpartij. Een van de overlastgevers heeft zijn familie erbij gehaald waardoor het helemaal escaleerde. Het slachtoffer is met nog onbekende verwondingen op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gegaan. 

De politie geeft aan dat de kermisexploitanten al vaker voor een fiets en scooterverbod hebben gepleit op Mosaïque tijdens de kermis.

Om een volledig beeld te kunnen maken roept de politie mensen die getuigen zijn geweest van het voorval op zich te melden via 0900-8844 of via misdaad anoniem 0800-7000.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT