Afbeelding
Foto: gemeente Gennep

Informatieavond verbouwing kerk Ven-Zelderheide tot MFA

Openbare publicatie Maatschappelijke discussie

Ven Zelderheide | De gemeente Gennep bereidt de verbouwing van de kerk in Ven-Zelderheide tot een multifunctionele accommodatie (MFA) voor. Dat doen we samen met de Dorpsraad Ven-Zelderheide en de Stichting Beheercomité Gemeenschapshuis Ven-Zelderheide. Ook werken we aan nieuwbouw van de kleedruimte voor de Vense Boys. Graag nodigen we inwoners, bedrijven en andere belangstellenden uit voor een informatieavond, waarbij we de ontwerpen van de MFA en de kleedruimte presenteren. 

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 29 augustus 2023 in de kerk aan de Vensestraat 1. Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie en thee. U kunt de ontwerpen van de MFA en de kleedruimte dan alvast bekijken. Om 19.30 uur geeft wethouder Peter Stevens een presentatie over de plannen voor de verbouwing van de kerk en de nieuwbouw van de kleedruimte voor de Vense Boys. De architect en medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om daarna uw vragen te beantwoorden. Ook de Dorpsraad van Ven-Zelderheide, het Beheercomité Gemeenschapshuis Ven-Zelderheide en Voetbalvereniging Vense Boys die nauw betrokken zijn bij de ontwikkelingen, zijn erbij.

Kunt u niet vanaf het begin aanwezig zijn, of wilt u alleen de ontwerpen bekijken? Dan kunt u ook voor of na de presentatie van wethouder Stevens binnenlopen. De inloopavond eindigt om 20.30 uur. 

Kijk voor meer informatie op www.gennep.nl/dorpshartvenzelderheide.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT