Afbeelding
Foto: Kermis Oud Bergen

Dorpskermis Bergen zet traditie voort

Algemeen Hobby & vrijetijd Jeugd voor Jeugd Kunst & cultuur

Bergen | Ook dit jaar zal de traditie worden voortgezet en vindt er tijdens het gebruikelijke weekend weer een dorpsfeest plaats op het kerkplein in Bergen. Op 29 en 30 september, met aansluitend op zondag 1 oktober wordt het weer een gezellige boel in de feesttent waarbij allerlei activiteiten worden georganiseerd en er zeker ook aan de Bergse jeugd wordt gedacht, die het aan niets zal ontbreken.

Op de vrijdagavond wordt de kermis ingeluid met een toepavond, waarbij ook darten en andere spellen gespeeld kunnen worden, gezellig onder elkaar. De zaterdagmiddag en zondagmiddag zijn meer gericht op de kinderen waarbij het aan verschillende attracties niet zal ontbreken. Op zaterdagavond is er zoals gebruikelijk een bruisende feestavond. Toegang is gratis.

Dorpsbrunch
Op zondag is er om 12.00 uur een gezamenlijke dorpsbrunch die verzorgd zal worden door De Mariaschool. Dorpsgenoten die hieraan willen deelnemen moeten zich uiterlijk 25 september hiervoor aanmelden. De kosten zijn 12 euro per volwassene en 4 euro per kind. In Bergen zijn huis-aan-huis flyers rondgebracht met het aanmeldformulier.


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT