Van elk potje honing gaat één euro naar het Vogelasiel
Van elk potje honing gaat één euro naar het Vogelasiel Foto: VAB 2020

Donateursactie Vogelasiel Bergen

Algemeen

Nieuw Bergen | Vogelasiel Bergen is samen met Hobby Imkerij Welbers een donateursactie gestart door de verkoop van potjes met honing. Van elke verkochte pot met heerlijke honing uit de Maasduinen zal er van de verkoopprijs van € 4,50 één euro aan het vogelasiel worden gedoneerd.

Sinds een aantal jaren is Vogelasiel Bergen  beneficiant van Stichting Dierenlot, die lokale dierenwelzijnsorganisaties in Nederland ondersteunt. Deze stichting heeft daarvoor de Donatieverdubbelaar in het leven geroepen, waarmee ze opgezette acties en initiatieven zoals deze honingpotactie financieel bijstaat

Iedere euro die het vogelasiel gedoneerd krijgt door de verkoop van de honing zal door Stichting Dierenlot worden verdubbelt. De actie loopt tot 1 september 2020. Het vogelasiel kan hiermee weer de benodigde materialen en voer aanschaffen voor de verzorging van de dieren.

De honing is te koop bij het vogelasiel aan de Siebengewaldseweg en binnenkort zullen er nog verkooppunten bijkomen. Vanaf maandag 27 juli is de honing verkrijgbaar bij Servicepunt Maasduinen en kost 4,50 euro, dat door middel van een tikkie kan worden voldaan.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT