Afbeelding
Foto: eigen

TV-koppel koopt Auberge de Grote Waaij

Algemeen

Well | Het tv-koppel Paul & Chantal bekend van het programma het Italiaanse dorp Ollolai uit 2018 meld op hun eigen Facebookpagina dat ze De Grote Waaij hebben gekocht. Lees hieronder wat hun plannen zijn. 

Tekst FB: Ciao tutti,

Wij zijn Paul en Chantal, bij jullie misschien bekend van het Italiaanse dorp Ollolai dat in 2018 in de zomermaanden te zien was op RTL4. Dromen worden werkelijkheid; A Casa Nostra!

We hebben een authentieke Frankische Carré boerderij (1662) in Well gekocht, bij velen ook bekend als het chique Auberge de Grote Waaij. De Carré boerderij met gastenkamers, de Tiendschuur en het restaurant met bijbehorende parktuinen en een groot landgoed grenzend aan de Maas en pal aan het Nationaal Park de Maasduinen. Misschien daarom ook wel dé officiële trouwloactie van de gemeente Bergen. 

Voor ons de ideale plek in Nederland om ons succesvolle bedrijf nog een extra dimensie te geven in de vorm van een práchtig inspiratiehuis (fysiek & mentaal) én een leefstijlhotel.

Naast onze praktijken op Sardinië en (momenteel nog) Venlo is er veel vraag naar meer ruimte voor interne revalidatie, ten behoeve van  klanten die nu ook al uit heel Nederland naar onze leefstijlpraktijk in Venlo afreizen.

Blijf ons volgen. Binnenkort meer foto’s en informatie!www.paul-bax.nl 

Het is nog niet duidelijk of de plannen passen binnen de parapluherziening van de gemeente. 

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT