Afbeelding
Foto: Chris Smits

Servicepunt ook punt voor toeristen

Algemeen Recreatie & Toerisme

Nieuw Bergen | Ook dit jaar staan de deuren van Servicepunt Maasduinen, gevestigd op plein Mosaïque in Nieuw Bergen, open voor de toeristen die op zoek zijn naar informatie.

Afgelopen jaar is wel gebleken dat er behoefte is aan een fysiek informatiepunt, waar de toerist met al zijn vragen terecht kan. In het toeristisch beleid van de gemeente is bewust gekozen om sec met digitale I-punten te werken. De informatie over de Maasduinenregio van de I-punten is maar beperkt aanwezig, waardoor de toerist al snel naar andere regio's wordt geleid.


Onafhankelijk
Servicepunt Maasduinen is niet gebonden aan andere commerciële toeristische organisaties en daardoor volledig onafhankelijk. Dit in tegenstelling tot het bestuur van het Toeristisch Platform dat verantwoordelijk is voor de informatievoorziening van de I-punten en de marketing eromheen.

"We verwelkomen toeristen en geven onafhankelijke informatie"

Servicepunt Maasduinen heeft er geen belang bij om de toerist ergen wel of juist niet heen te sturen. "Wij willen gewoon dat de toerist zich welkom voelt hier en graag nog eens terug komt naar de Maasduinen" aldus Servicepunt Maasduinen.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT