Afbeelding
Foto: Camiel Derkx

Tweede deel van ‘Mijn gehandicapte broer & ik’

Algemeen

Nieuw Bergen | Op donderdag 10 juni is de release van het tweede stripboek in de serie ‘Mijn Gehandicapte Broer & Ik’, bedacht en gemaakt door Camiel Derkx samen met zijn broer Jordy uit Nieuw Bergen. Het boek is vanaf die datum te bestellen bij jouw favoriete boekhandel en ook online verkrijgbaar via de website www.mijngehandicaptebroer.nl.

Omdat de grootste fanbase zich in Nieuw Bergen bevindt – de plek waar Jordy en Camiel zijn opgegroeid – signeren zij op donderdag 10 juni hoogstpersoonlijk jouw stripboek. Inwoners uit Nieuw Bergen en omgeving hebben tussen 16:00 en 17:00 uur de gelegenheid om hun stripboek af te halen. De locatie is aan Jan Steenstraat 12 buiten op de oprit bij het ouderlijke huis van Jordy en Camiel, waar moeder nog steeds woont.


“De eerste 50 bestellingen via de webshop van Mijn Gehandicapte Broer & Ik krijgen een gesigneerd stripboek. Zowel Jordy als ik signeren het stripboek hoogstpersoonlijk met een kleurvolle krabbel en handtekening. Het stripboek is vanaf 10 juni te verkrijgen via onze site voor € 11,99. En je kunt ‘m zelf afhalen op 10 juni. Op onze website www.mijngehandicaptebroer.nl vind je nog veel meer informatie”, aldus Camiel.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT