Afbeelding
Foto: Gemeente Bergen

Op de koffie bij de energiebus

Algemeen Duurzame energie

Nieuw Bergen | Van dinsdag 13 juli tot en met vrijdag 23 juli staat er een speciale bus in gemeente Bergen. Vanuit deze bus wordt met inwoners, onder het genot van een kopje koffie, een gesprek gevoerd over onderwerpen als duurzaamheid en hoe ze het beste van het aardgas af kunnen gaan. Hoe staan inwoners hier tegenover? Wat zijn hun ideeën? En hoe kan de gemeente inwoners ondersteunen bij de energietransitie?

De uitkomsten van deze gesprekken worden gebruikt om samen de volgende stappen te zetten op weg naar een duurzame toekomst in de gemeente Bergen. De gemeente hoopt dan ook dat er zoveel mogelijk mensen naar de bus komen en het gesprek willen aangaan.

Wanneer staat de bus waar?
De bus staat in de periode van 13 tot en met 23 juli op verschillende plekken in de gemeente. Van dinsdag 13 juli tot en met zaterdag 17 juli staat de bus in Nieuw Bergen op Mosaïque en op dinsdag 20 juli in Well tegenover Bakkerij Smits aan de Kasteellaan. Op woensdag 21 juli in Afferden bij de Dorpswinkel en donderdag 22 juli in Siebengewald bij MFC De Klaproos. Vrijdag 23 juli staat de bus bop het Kerkplein in Wellerlooi. De openingstijden van de energiebus zijn op alle dagen van 10.00 tot 16.00 uur.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT