Afbeelding
Foto: Chris Smits

Pieten op koopzondag centrum Mosaïque

Algemeen

Nieuw Bergen | De feestmaand wordt op 28 november afgetrapt met een koopzondag in het centrum van Nieuw Bergen waarbij ook de trouwe helpers van Sinterklaas hun opwachting zullen maken. Uiteraard zal het die middag voor de kleintjes aan pepernoten en andere lekkernijen niet ontbreken. De meeste winkels van winkelcentrum Mosaïque zullen geopend zijn van 12.00 tot 16.00 uur, zodat er nog gauw in een gezellige en sfeervolle ambiance de laatste Sinterklaasboodschappen kunnen worden gedaan. En belangrijk is dat je de aankoopbonnetjes goed bewaard, zodat je ze kunt inleveren bij bij ServicePunt Maasduinen of bij de HEMA om mee te dingen naar mooie prijzen.


Bonnetjes-Spaaractie
Spaar je aankoopbonnetjes gedurende de feestmaand en maak wekelijks kans op tegoedbonnen ter waarde van 50 euro. Bovendien ding je mee naar de hoofdprijs van één minuut gratis winkelen bij Jan Linders.

Bewaar het bonnetje van je aankoop tijdens de actieweek op Mosaïque en noteer je telefoonnummer op de achterzijde van het bonnetje. Lever je bon voor vrijdag in bij ServicePunt Maasduinen of de HEMA. Elke week op vrijdagochtend trekken Toon en Fred van Watunweek op Maasduinencentraal drie winnaars van de tegoedbonnen van 50 euro, te besteden in Winkelcentrum Mosaïque. Op vrijdag 31 december trekken Toon en Fred de hoofdprijs: één minuut gratis winkelen bij  Jan Linders in Nieuw Bergen. 

Trekkingen
3 december (25 november t/m 2 december)
10 december (3 december t/m 9 december)
17 december (10 december t/m 16 december)
24 december (17 december t/m 23 december)
31 december (25 november t/m 30 december)

De winnaars worden persoonlijk gebeld en bekend gemaakt via Facebook en www.mosaiquebergen.nl.

Koopjeszondag op Mosaïque

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT