Nieuwe podcastserie geeft gewone mensen een groot platform
Nieuwe podcastserie geeft gewone mensen een groot platform Foto: Chris Smits

Gasten gezocht voor nieuwe podcastserie

Algemeen Hobby & vrijetijd Kunst & cultuur Podcast

MaasduinenCentraal start binnenkort met een nieuwe podcastserie ‘Mijn Maasduinen’. Voor deze serie is de redactie op zoek naar leuke, mooie en opmerkelijke verhalen uit de Maasduinenregio. Alle thema’s zijn welkom, zolang er maar een binding is met de Maasduinen. 

‘Mijn Maasduinen’ gaat over hobby’s, meningen en kritische geluiden

“Wil jij graag over je hobby praten, of heb je een mening over iets die gehoord moet worden? Schuif dan eens gezellig aan”, zegt Chris Smits, die de podcast zal gaan modereren. “Natuurlijk staan we ook open voor kritische geluiden, alles is bespreekbaar. We drinken er een lekker kopje koffie bij.”

De bedoeling is dat het een serie verhalen wordt voor en door de regio, waarbij mensen herkennen waar het over gaat en betrokken raken.

Wil ook jij een keer je verhaal doen? Meld je dan aan via redactie@maasduinencourant.nl.

De podcast kan eventueel op locatie worden opgenomen, zeker als het thema hierom vraagt, maar normalerwijze zal de opname in de studio bij Servicepunt Maasduinen op Mosaïque in Nieuw Bergen plaatsvinden. Alle podcasts zijn terug te luisteren via de website, in de App of op via Soundcloud van MaasduinenCentraal.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT