Nationaal Park De Maasduinen
Nationaal Park De Maasduinen Foto: Chris Smits

Voorjaarswandeling in De Maasduinen

Algemeen Natuur Recreatie & Toerisme

Well | Op zondag 3 april om 10.00 uur vindt er in Nationaal Park De Maasduinen een excursie plaats. De wandeling start vanaf Bezoekerscentrum De Maasduinen aan de Bosserheide in Well. De excursie is gratis en duurt circa 2 uur. Denk aan stevig schoeisel.

Aanmelden voor deze excursie is verplicht (vol=vol) via www.limburgs-landschap.nl/kalender

Het voorjaar is begonnen!
De lentekriebels kruipen bij zowel mens als natuur in het rond. Wanneer wij graag naar buiten gaan om de voorjaarslucht op te snuiven, schieten de eerste bloemen alweer uit de grond. Ook dieren zijn in opperbeste stemming. Vogels beginnen met zingen en het is aan alle kanten te merken dat iedereen zin heeft in de lente. Tijdens deze excursie zal de Maasduinengids uitleg geven over de natuur en het gebied.

Nationaal Park De Maasduinen is een samenwerkingsverband van streekbewoners, IVN Limburg, de gemeentes Bergen en Gennep, Staatsbosbeheer en Stichting het Limburgs Landschap. Om het publiek van de rijkdom aan natuur in de Maasduinen te laten genieten, zijn er overal wandelroutes uitgezet en worden er ook publieksactiviteiten georganiseerd. Het hele jaar door zijn er afwisselende excursies.

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT