Afbeelding
Foto: Frans Thonen

Prijsvraag voor naam nieuw gezondheidscentrum in Afferden

Algemeen Ondernemers

Afferden | Inmiddels zijn in Offere de eerste contouren van het nieuwe gezondheidscentrum aan de Kapelstraat zichtbaar. De verwachting is dat dit centrum aan het einde van dit jaar in gebruik kan worden genomen. Wat nog ontbreekt is een passende naam. Wie een suggestie heeft kan tot 18 mei een naam inleveren in een speciale brievenbus bij Huisartsenpraktijk Afferden aan de Veerweg 6 in Afferden.

Huisartsenpraktijk Afferden, Fysio Bergen, Ergotherapiepraktijk Domi, Diëtiste Tahnee van Laere, Serviceapotheek Gennep, Podotherapie Hermanns, Buurtzorg Team Afferden-Siebengewald, Hogeschool Arnhem Nijmegen én Afferden Samen Beter gaan gebruik maken van dit nieuwe gezondheidscentrum. Samen willen zij werken aan ieders Positieve Gezondheid.

Het gebouw is modern en duurzaam, maar ook landelijk en rustig gelegen. Het moet passen in het mooie groene dorp Afferden gelegen in de Maasduinen. Wat er nog mist? Een passende naam! Daarom kan iedereen die een suggestie heeft hoe het nieuwe gezondheidscentrum moet gaan heten, een naam voorstellen. Uw inzending voorzien van naam en telefoonnummer kan tot 18 mei gedeponeerd worden in de hiervoor bedoelde brievenbus bij de huisartsenpraktijk aan de Veerweg 6 in Afferden. De huurders zullen gezamenlijk de naam kiezen. Degene die de gekozen naam aangedragen heeft, wint een leuke prijs.

Frans Thonen

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT