Tony en Wiel Poels met daarachter Karlijn en Polle
Tony en Wiel Poels met daarachter Karlijn en Polle Foto: Chris Smits

30 jaar De Hei

Algemeen Familieberichten Ondernemers

Siebengewald | Al decennialang is Camping De Hei in Siebengewald een begrip in de bikerswereld. Wiel en Tony Poels vieren niet alleen het 30-jarig jubileum van de camping, maar zijn ook blij dat ze de tap kunnen overdragen aan de nieuwe generatie.

Polle en Karlijn hebben er zin in. “We gaan voorlopig op dezelfde voet verder zoals de gasten van ons gewend zijn”, aldus zoon Polle. Karlijn vult daarbij aan; “Natuurlijk hebben wij ook onze eigen plannen en ideeën, die gaan we heel voorzichtig doorvoeren. Het belangrijkste is dat alle gasten jong en oud zich hier thuis moeten voelen.”   

Tony en Wiel kunnen uren vertellen over al die mooie jaren, de feestjes en de gasten. Op de vraag wat De Hei zo uniek maakt begint Tony te lachen. “Onze gasten komen hier om zichzelf te kunnen zijn, het maakt niet uit waar ze vandaan komen of wat ze zijn. Hier is iedereen gelijk en hebben ze gewoon zin in een leuk en gezellig feestje.” 

Het weekend van 24, 25 en 26 juni wordt het 30-jarig jubileum groots gevierd met o.a. de topbands AC in DC en Vannstein. 


Afbeelding

PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT