Afbeelding
Foto: LoswalFeest

Programma Loswalfeest Aijen bekend

Algemeen Kunst & cultuur Recreatie & Toerisme

Aijen | Op zaterdag 23 juli vindt, na een afwezigheid van twee jaar, ook het Loswalfeest in Aijen weerplaats. De Loswal zal door een grote groep vrijwilligers omgebouwd worden naar een festivalterrein waar vanaf 13.00 uur iedereen terecht kan voor gezelligheid, een hapje, een drankje en leuke muziek. 

Dit jaar is er gekozen om geen activiteiten op het water te houden maar een leuke familiemiddag te organiseren waar Team Blijwin voor zal zorgen. Team Blijwin is dé kinder DJ bij uitstek en daarnaast staan er diverse springkussens waar de kinderen zich kunnen vermaken. En als de kinderen het naar hun zin hebben, hebben de ouders dat zeker op het grootste terras aan de Maas!

’s Avonds treedt de 9-koppige coverband Qnøt op, compleet met zanger, zangeres en blazerssectie. Deze band is ontstaan uit een groep muzikale vrienden die samen de passie voor muziek wilde delen en in de afgelopen jaren al veel verschillende evenementen muzikaal heeft opgeluisterd. In 2011 werd zelfs de nationale finale van The Clash of the Cover Bands bereikt. Kwaliteit en energie staan hoog in het vaandel en door de bekende nummers die er gespeeld worden zul je in een mum van tijd alle toppers mee kunnen zingen.

Mede door de grote groep vrijwilligers en de sponsoren is het Loswalfeest ook dit jaar weer gratis toegankelijk.


PODCAST

HOBBY EN VRIJE TIJD

HOOG WATER - LOB - DIJKEN

DUURZAME ENERGIE

VIDEO

SPORT